Værdier

Vi er en lille institution med nærheden til børnene i centrum.

Vi har taget navn efter stenurten, der er en plante, der betegnes som en hårdfør overlever. Der findes over 50 forskellige arter. Det passer godt til os: Vi rummer 56 børn, der alle er lige så forskellige og særegne som planten, og ligesom stenurten vokser i fællesskaber, er vi også et hus med fokus på fællesskab. 

Vores grundværdier er:

Mangfoldighed

Stenurten er en rummelig institution, der værdsætter værdien af mangfoldighed. Derfor arbejder institutionen med inklusion af børn på tværs af religion, etnicitet og køn.

Nærvær

Stenurten værdsætter at være en lille institution, hvor nærvær fra ledelse og pædagoger understøtter omsorg i børnehøjde. Vores ledere er derfor en del af dagligdagen på stuerne.

Samvær

Stenurten er præget af glæde og humor. Medarbejdere, forældre og børn møder hinanden positivt, venligt og imødekommende. Det skaber tryghed og glæde hos børnene og godt arbejdsmiljø for personalet.

Stabilitet

Stenurten er en sikker klippe i børnenes liv. Derfor er stabilitet og traditioner i fokus for at sikre kontinuitet og sammenhæng i børnenes og institutionens daglige liv.