Privat vuggestue og børnehave på Frederiksberg

Om Stenurten

Velkommen til den private 0-6 års institution Stenurten. Vi er centralt beliggende på Frederiksberg ved søerne på Vodroffs Tværgade 5 C, 1909 Frederiksberg C.

 

Stenurten har eksisteret siden 27. Februar 1978. Frem til september 2015 var Stenurten en selvejende institution, der havde driftsoverenskomst med Frederiksberg Kommune. Derefter valgte vi at overgå til privat driftsform for at kunne vedblive med at være en lille institution med et nært miljø og kortest mulig afstand mellem ledelse, medarbejdere og børn. 

 

Stenurten er en privat institution

Stenurten er pr. 1. september 2015 en non-profit forældredrevet institution. Vi har valgt at fortsætte med samme vilkår som en offentlig institution. Der er samme forældrebetaling, tilskud, åbningstider, søskenderabat, fripladsmulighed og madordning mv. Læs mere under punktet ”Skriv dit barn op”.

 

Hvad er så ikke det samme?

Vi har større råderum til at bestemme selv. Så længe vi overholder dagtilbudsloven med læreplan, virksomhedsplan og børnemiljøvurdering, er vi friere stillet til blandt andet at søge fondsmidler og derved søge midler, der kan tilgodese børn og personale. Vi har også en større ramme for, hvad I som forældre kan hjælpe til med og få indflydelse på.