Personale i børnehaven

Susanne

Pædagog og souchef, ansat siden 1994

Susanne er i børnehaven, hvor hun har fagligt fokus på forældresamarbejde og på fællesskabet i børnegruppen, alle skal være en del af det, og alle skal føle sig værdsat. Til gruppedag er hun sammen med børnehavens storegruppe, hvor hun bl.a. arbejder med læring og sprogstimulering. Men Susanne har også grønne fingre og er dygtig til håndarbejde. Der sniger sig mange potter og små, hjemmelavede ting ind på stuerne, og så har Susanne verdens mindste håndskrift, hvormed hun blandt andet skriver børnenes små, sjove citater ned.

Lisbeth

Pædagog og leder, ansat i Stenurten siden 1989

Lisbeth er noget så sjældent som en leder med timer på stuerne. Lisbeth VIL have tid med børnene, for som hun siger: Det er hos børnene, man får sin inspiration og ikke mindst lærer, hvad der virker og ikke virker. Lisbeth får alt til at gå op i en højere enhed mellem personale, forældre og børn.  Heldigvis er hun roligheden selv, og alle udfordringer klares med en pragmatisk og humoristisk tilgang. Lisbeth kunne aldrig finde på at lede en konform institution. Her skal være plads til skæve indslag, genbrugsguld, farver og lidt rock og rull. 

Bree

Medhjælper, ansat i Stenurten siden 2014

Bree er en energibombe i børnehaven. Hun sætter gang i leg og bevægelse med børnene, og man skal ikke blive overrasket, hvis Bree har lært éns barn noget om anatomi, hvordan hjernen fungerer eller et par strækøvelser. Eller hvis hun tager et utal af løbeture rundt om rosenbedet sammen med ungerne til en børnefødselsdag.  Hvad de færreste ved, er dog, at Bree også kan lide science fiction – særligt Star Trek. Det kan faktisk ikke udelukkes, at Bree også lærer børnene at sige ”beam me up”.  Hun har selv boet i mange forskellige lande og er meget internationalt orienteret.

Maria

Pædagog, ansat i Stenurten siden 2009

Maria er med sit store fokus på børnenes sproglige udvikling og skoleparathed med til at tage godt hånd om børnehavens storegrupper. Det er med andre ord ikke sjældent, at en sætning hos et af de store børn slutter med ordene: ”Det har Maria lært mig”. Det er ikke fordi, hun terper med dem – det er simpelthen fordi, børnene synes, det er spændende og sjovt. Maria har derudover også stort fokus på forældresamarbejdet, som hun vægter meget højt.  Privat er Maria vild med zumba, og det er noget, man også godt kan danse i børnehavens fællesrum. 

Charlotte

Pædagogmedhjælper, ansat i Stenurten siden 1993

Charlotte er altid god for en snak. Hun holder af arbejdet med børn og deres forældre. I det daglige griber hun gerne børnenes spontane idéer. Et bord kan sagtens vendes til et sørøverskib, hvis det er dét. Charlotte kaster sig ud i leg med krop og bevægelse og afholder den ugentlige bagedage med stuens børn. Hun er derudover noget så sjældent som en ægte Københavner, der dog har valgt at bosætte sig på den anden side af sundet, hvor hun udlever sin indre bondedrøm. Den store passion er heste, og hun deler gerne historier om landlivet med Stenurtens bybørn.  Piger såvel som drenge er ved at dåne, når Charlotte viser sine nyklækkede kyllinger frem på skærmen.

Sandy

Sandy er børnehavens kreative sjæl. Hun hækler, laver scrapbøger, syr, maler og bygger dukkehuse - og det smitter af på børnene, som elsker at være kreative med Sandy. i sin fritid elsker Sandy at vandre i naturen og overnatte i shelters - og så har hun ikke et tv derhjemme, men går til gengæld ofte i kageklub.

Sita

Pædagog ansat i Stenurten siden 01.09.20

Sita (Maria Sita) er udover at være uddannet pædagog også uddannet som sang- og yogalærer. Børnene har stor glæde af hendes yogaudøvelse. Sang, musik og bevægelse hører også til Sitas store forcer. Hun har en fantastisk sangstemme, der får alle til at synge med. I fritiden arbejder Sita freelance som sanger og sangskriver og underviser i sang og yoga.