Personale i vuggestuen

Rita

Pædgogmedhjælper, ansat i Stenurten siden 1987

Rita er vuggestuens ukronede hygge-dronning. Hun elsker at være kreativ og pynter altid flot op eller møblerer om på stue 4. Hun viger heller ikke tilbage for udelivet, og er gerne med hvis der skal males stakit eller plantes til på legepladsen. Er der nogen, der skal på indkøb melder Rita sig også straks - så kan man jo få indflydelse på, hvad der bliver købt. At blive modtaget med kys og kram af børnene er Ritas personlige brændstof, foruden at hun danser jitterbug. Men det sidste er der så vidt vides ikke nogen i Stenurten, der har set udfoldet (endnu).

Maja

Pædagog, ansat i Stenurten siden 2009

Maja er vuggestuens egen sangfugl. Hun imponerer børn og voksne med sin sangstemme, og musikken fylder omkring hende. Hun laver rytmik, synger for til morgensamling.  Det at skabe forståelse, både når børnene har sprog og ikke har sprog, og at sætte sig ind i børnenes tanker, optager Maja. Ofte får ”nye forældre” god hjælp til at forstå, hvad der rør sig i det lille barn.  Maja er tålmodigheden selv, måske er det fordi, hun udover at være pædagog også praktiserer buddishme og mediterer. 

Stine

Pædagogmedhjælper, ansat i Stenurten siden 1999

Stine har trods sin unge alder været i stenurten i 16 år. Hun er glad for rytmik, musik og dans og nyder at være tosset med børnene. Stine lægger vægt på et godt forældresamarbejde og på at tilbyde nærvær og tryghed til Stenurtens vuggestuebørn. Hun er også god til at huske de små, sjove historier, som de helt små jo ikke selv kan fortælle. Når børnene kvitterer for Stines gode humør med gensynsglæde om morgenen, er det som benzin for Stine, der i øvrigt ikke er bleg for at spise sushi til morgenmad. 

Malene

Pædagog, ansat i Stenurten siden 2008

Malene er Stenurtens globetrotter. Hun elsker at rejse ud i verden og møde andre kulturer, når vinteren bliver for kold i Danmark. I Stenurten har hun øje for, at det enkelte barn føler sig set, inkluderet og værdsat. Hun elsker, når planlægning og udførsel går op i en højere enhed. Når batterierne skal lades op er Malene at finde i sin kolonihave hvor hun arbejder i haven og roder med sin motorcykel, som er en knald rød Vespa fra 1964. Den har skam også været på besøg i Stenurten til stor glæde for de helt små drenge.

Iben

Pædagog, ansat i Stenurten siden 2014

Iben er pædagog i vuggestuen, hvor hun arbejder med sang og musik, læser bøger med børnene og sætter gang i Duplo-legen. I det hele taget kan Iben godt lide at være i gulvhøjde med de helt små.  Iben kan også vældig godt lide at se, når børnene lærer at gå – det er et fantastisk syn. Men børnenes spontane krammere og små, pudsige bemærkninger er også noget af det, som Iben kan lide ved at være i vuggestuen. Iben er glad for sang, og det er faktisk ikke kun med børnene, hun udfolder sin stemme. I sin fritid synger hun nemlig i kirkekor. 

Mette

Pædagog, ansat i Stenurten siden 01.05.2017

Mette er altid glad, smilende og nærværende. Tryghed og omsorg for børnene vægtes højt sammen med et godt forældresamarbejde. Håndboldspil og andre boldspil er i højsædet, og hun tumler gerne rundt med de ”vilde” drenge og piger. Nyder hver dag at træde ind i vuggestuen og blive modtaget af dejlige børn og kolleger. Møjn, møjn fra sønderjyden.

 

 

Jeanette

 

 

 

 

Cecilie

Vikar i Stenurten