Personale i vuggestuen

Maja

Pædagog, ansat i Stenurten siden 2009

Maja er vuggestuens egen sangfugl. Hun imponerer børn og voksne med sin sangstemme, og musikken fylder omkring hende. Hun laver rytmik, synger for til morgensamling.  Det at skabe forståelse, både når børnene har sprog og ikke har sprog, og at sætte sig ind i børnenes tanker, optager Maja. Ofte får ”nye forældre” god hjælp til at forstå, hvad der rør sig i det lille barn.  Maja er tålmodigheden selv, måske er det fordi, hun udover at være pædagog også praktiserer buddishme og mediterer. 

Stine

Pædagogmedhjælper, ansat i Stenurten siden 1999

Stine har trods sin unge alder været i stenurten i 16 år. Hun er glad for rytmik, musik og dans og nyder at være tosset med børnene. Stine lægger vægt på et godt forældresamarbejde og på at tilbyde nærvær og tryghed til Stenurtens vuggestuebørn. Hun er også god til at huske de små, sjove historier, som de helt små jo ikke selv kan fortælle. Når børnene kvitterer for Stines gode humør med gensynsglæde om morgenen, er det som benzin for Stine, der i øvrigt ikke er bleg for at spise sushi til morgenmad. 

Malene

Pædagog, ansat i Stenurten siden 2008

Malene er Stenurtens globetrotter. Hun elsker at rejse ud i verden og møde andre kulturer, når vinteren bliver for kold i Danmark. I Stenurten har hun øje for, at det enkelte barn føler sig set, inkluderet og værdsat. Hun elsker, når planlægning og udførsel går op i en højere enhed. Når batterierne skal lades op er Malene at finde i sin kolonihave hvor hun arbejder i haven og roder med sin motorcykel, som er en knald rød Vespa fra 1964. Den har skam også været på besøg i Stenurten til stor glæde for de helt små drenge.

Lotte

Pædagog, ansat i Stenurten siden 2019

Lottes nøgleord for arbejdet i vugggestuen er tryghed, omsorg, nærvær og et godt forældresamarbejde. Det hele gerne krydret med godt humør. Sang og musik prioriteres højt. I fritiden er familie, venner, hund og ophold i sommerhus i højsædet.

Mette

Pædagog, ansat i Stenurten siden 2017

Mette er altid glad, smilende og nærværende. Tryghed og omsorg for børnene vægtes højt sammen med et godt forældresamarbejde. Håndboldspil og andre boldspil er i højsædet, og hun tumler gerne rundt med de ”vilde” drenge og piger. Nyder hver dag at træde ind i vuggestuen og blive modtaget af dejlige børn og kolleger. Møjn, møjn fra sønderjyden.

Jeannette

Pædagog, ansat i Stenurten siden 2019

Jeannettes nøgleord er tryghed, nærvær og omsorg. Hun går meget op i at støtte de små vuggestuebørn til at kunne så meget som muligt selv - og de elsker at få lov til at hælde mælk op, smøre deres egen morgenbolle og køre madvognen ud i køkkenet. Hun opfordrer gerne børnene til at kravle op på sofaen og hoppe ned - og tager dem med ud på tur for at opleve verden og bruge kroppen og sanserne. Jeannette bor på Amager med sin mand og nyder sommeren i sommerhuset.

Marjorie

Pædagog, ansat i Stenurten siden 2020

Omsorg for vuggestuebørnene finder Marjorie som den vigtigste opgave i det daglige arbejde. Herudover skal hverdagen være fyldt med masser af smil, grin og fjollerier. Hun har stort fokus på udførelse af sang, musik og bevægelse. Marjorie vægter samarbejdet med forældrene meget højt. Den daglige dialog med forældrene er højt prioriteret, og hun sender helst forældrene hjem med en lille anekdote fra dagens gang.

Fritiden tilbringes med familie og venner. Så ofte som muligt tager Marjorie med familien i sommerhus, hvor roen og naturen nydes.

Helene

Pædgog, ansat i Stenurten siden 2023